fbpx

Milyen a gépparkunk?

Gépparkunk igazi kalandokat ígér a quad túrázásra vágyóknak. Flottánk 7 db 450m³-s Can-Am Outlander ATV quadból, egy 800m³-s Can-Am Buggyból és három kistestű Kymco quadból áll a gyermekeknek.

Mindegyik gép kiválóan felszerelt, amelyeket úgy terveztek, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a sofőrnek és az utasnak egyaránt. A felszereltség tartalmazza a bukósisakot, a kesztyűt, a símaszkot, valamint a gépek 11 literes csomagtartóját.

A legfőbb járművünk a 450m³-s Can-Am Outlander ATV. Ez a quad kombinálja a páratlan teljesítményt és a terepre való alkalmasságot. A legtöbbet hozza ki a Rotax 450 motorból és képes akár 750 kg vontatására is. Fokozatmentes váltóval (CVT), és ergonomikus utasülésekkel rendelkezik, amelyek a lehető legjobb élményt nyújtják a terepen. Az Outlanderünk által nincs akadály, amit ne lehetne legyőzni, mert a teljesen átdolgozott első és hátsó felfüggesztéseknek köszönhetően minden területen magabiztosan mozog. Tökéletesen alkalmasak a terepjárásra, a szántásokon és a meredek hegyi ösvényeken való vezetésre.
Röviden: Erősek és bármin átmennek, irányításuk mégis egyszerű.

Azt mondják, az utazásnál nem az számít, hogy mit nézünk meg, hanem inkább az, amit közben átélünk. Ezért állítottunk egy két személyes homokfutót a flottánk élére, mert ez a gép az offroad élmények legjavát adja. Egyszerűen lenyűgöző!

A Maverick Trailben egy 800m³-s motor dübörög, amit arra terveztek, hogy mindenen átmenjen – ha van út, ha nincs. Extrém terepadottságokhoz lett előállítva, rendkívüli felfüggesztéssel, szinte nem ismer lehetetlent.

Az automata váltójának köszönhetően egyszerűen kezelhető, csak a gázra és a fékre kell figyelni, hogy élvezhessük a kalandot és az adrenalint. Agilis és kényelmes, számos gyárilag beépített funkcióval (mint például a dinamikus szervókormány vagy az ABS fékrendszer), ami garantálja a teljes biztonságot a sofőrének és az élménydús utazást.

A quadozás élményei nem csak a felnőtteknek szólnak!

A Kymco quadjaink a legkisebbeknek is lehetőséget adnak, hogy részesei legyenek a kalandoknak. Az Ágas Quad flottájában megtalálhatók a kistestű, 250m³-s motorral felszerelt, sportos quadjaink, melyek biztonságosak és könnyen kezelhetőek.

Fedezzétek fel Ágasegyháza offroad paradicsomát és az élményeket, amiket egyedülálló gépparkunkkal egy quad túra hozhat!

Iratkozz fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj
legújabb akcióinkról és programjainkról!

vagy